1 Eylül 2009 Salı

dünyamızı tanıyalım -3

hayatımız 4 evreden oluşur.

1- çocukluk. bu evrede biz çocuguzdur ve genelde çok karışan görüşen olmaz. fikirler sıçmak, işemek, ısırmak tükürmek gibi ilkel yollarla ifade edilir. insanlar bizi genelde severler. para kazanamadıgımız gibi direk olarak da harcayamadıgımız bir ve herkesin birbirine benzedigi iğrenç bir dönemdir.

2- öğrencilik. kişisine göre 3,5,10,20 yıl sürebilen bir fantastiklik dönemidir. kişinin maximum endurance ve life ile yaşadıgı, her türlü zor koşula ve sağlıksızlığa dayandıgı ilgin. ve eğlenceli bir dönemimizdir ögrencilik. bitmesini isteriz fakat bitince üzülürüz. herkes de bunu sürekli hatırlatır.herkesin birbirine benzedigi iğrenç bir dönemdir.

3- yetişkinlik. ya şimdi bu iğrenç bi dönem. işin varsa bi dert yoksa başka dert.işimizi severiz çünkü para verirler. sevmeyiz çünkü çok çalıştırırlar. işsizsek yetişkinlikte ya evde malak gibi yatılır veya kahvelere gidilerek ortam kurulur. genelde evlenip çoluk çocuğa karışılır ama bunun nedenini bilmiyorum cidden. herkesin birbirine benzedigi iğrenç bir dönemdir.

4- yaşlılık - bu dönemde istatistiksel olarak ve hala ölmemişsek cartaya en yakın oldugumuz dönemdir.genelde sevilmeyiz. kıyıda köşede kalırız. bilemiyorum henüz bunu yaşamadıgım için daha fazla dayanamıycam. herkesin birbirine benzedigi iğrenç bir dönemdir.

evet işte bir dünyamızı tanıyalımın daha sonuna geldik. ne ögrendik bugun? dünyamız, çocuk ögrenci yetişkin ve yaşlılardan oluşmaktadır. birbaşka dünyamızı tanıyalımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok: