9 Ocak 2009 Cuma

BU YAZIYI MERÖPLER OKUMASIN TİKSİNİRLER

Herkeşlerin iğrediği hor gördüğü nefret ettiği bir hayvan vardır bilir misiniz?evet biliyorum siz de nefret ediyorsunuz.Hatta bende ediyorum.Fakat dün bu hayvancağıza olan nefretim, tiksintim ve tüm iğrenç duygularımın üstüne başka bir duygu çıktı.Bu duygu saygıdır.Bu hayvan hamamböceğidir.

şimdi bu mazbut hayvanın özleliklerinden bahisetmek istiyoruum.Mahlukatımız herkesin bildiği gibi küçük bişi büyük olanları da var tabi ama az neyse bu onun kötü olan özelliklerinden biri.bir diğer kötü özelliği ise evet beyni yok düşünemiyor sonracıma iğrenç herkes tiksiniyor falan.Ama bide şu açıdan bakmak lazım ki bir hamamböceği hayatta kalmak için gerekli olan herşeye sahip hatta bizde olandan daha fazlasına.Atom bombası mı desem terlik mi desem.Yahu adamı boğmak için küvete su doldurdum (evet küvette amamböcüü vardı iiğrenç dündü bu işte saygı duygusuna nedenolan olay bu.) adam YÜZDÜ YA!! daha ben yüzemiyorum bu ne lann!!! AYIP denen bişi var arkadaşım yazık günah koskoca insanız biz yapamıyoruz böcek neler yapıyor.
Diyorum ki bu böcükler akıllı olsalardı, bak büyük olsalardı demiyorum ki zaten çabuk üremeleri bu kusurlarını örterdi kanımca, DÜNYAYA HÜKMEDERLERDİ VALLA! yani neymiş iyiki akılları yokmuş. böylece onlardan tiksinmeye ve onları ezmeye devam edebiliriz.

ayrıca soruyorum hamamböceği de böcek kelebek de, uğur böceği de..Nedir bu ayrımcılık!!kınıyorum herkesi...

Valla saygı duyuyorum bu hayvana. KELEBEKLERDEN DE KORKUYORUM VAR MI LANN İĞRENÇLERR!Ama ne yalan söyliyim hamam böcekleri de öyle.



şindi şu mahluka bakın ya kanatlarını çıkarın öyle düşünün iğrenç deilmi yaa böüğğğ..antenleri var bunun!! gıllı mıllı ayrıcana


ya bi bakın şuna yaa bu neee yaaaa iğrençç ya bunun kanatlarına kanmayın bu iğrenç bişi yaa

1 yorum:

meraksızmelahat dedi ki...

ossun senin de kollarını ve bacaklarını çıkarsalar sen de iğrenç bişi olursun.